ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Βιογραφικά Υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης από την Τσαριτσάνη



ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ
ΝΟΥΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ- Οικοδόμος. Γεννήθηκε και κατοικεί στη Τσαριτσάνη. Είναι Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Ελασσόνας. Αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ποδοσφαιρική ομάδα Γ’ Εθνικής.
ΠΑΚΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ- Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής. Σήμερα εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας στο εμπόριο στην Ελασσόνα, όπου κατοικεί. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων του Γενικού Ενιαίου Λυκείου Ελασσόνας και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Μικρασιατών επαρχίας Ελασσόνας.


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ



ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΩΜΑ- 38 ετών. Αγροτοκτηνοτρόφος. Είναι Πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Τσαριτσάνης.

ΒΑΚΡΑΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- 36 ετών. Δικηγόρος- Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ. Είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ελασσόνας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

ΔΡΑΓΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ- 56 ετών. Αγρότης. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Τσαριτσάνης.

ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ- 51 ετών. Κτηνίατρος. Εργάζεται στη Κτηνιατρικό Εργαστήριο Λάρισας.

ΠΑΣΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ- 30 ετών. Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων- Απόφοιτη της Σχολής Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας. Είναι μέλος του Δ.Σ. του σωματείου Ιδιωτικών Τεχνικών Υπαλλήλων Ελασσόνας.




ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

ΒΑΚΡΑΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- 34 ετών. Ιδιωτικός Υπάλληλος. Είναι μέλος του Δ.Σ. του σωματείου Ιδιωτικών Τεχνικών Υπαλλήλων Ελασσόνας.

ΒΙΤΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ- 39 ετών. Ιδιωτικός Υπάλληλος. Είναι Αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης.

ΓΚΙΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ- 55 ετών. Δάσκαλος.

ΓΚΙΑΤΟΥ ΧΑΪΔΩ (ΧΑΡΑ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ- 48 ετών. Εργάζεται ως τραυματιοφορέας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥΛΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ- 28 ετών. Νηπιαγωγός- Απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης.

ΖΗΒΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ- 36 ετών. Ηλεκτρολόγος.

ΝΟΥΣΙΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ- 34 ετών. Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ. Γυμναστής του Αθλητικού Ομίλου «Οικονόμος» Τσαριτσάνης. Εργάζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης.

ΝΤΑΜΑΝΗ- ΑΔΑΜΟΥΛΑ ΧΡΥΣΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ- 50 ετών. Οικιακά.

ΠΑΔΙΩΤΗ- ΜΑΝΤΖΩΚΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ (ΝΙΚΗ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ- 41 ετών. Αγρότισσα. Είναι Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου- Λυκείου Τσαριτσάνης.

ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- 56 ετών. Νοσηλευτής. Εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας.

ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ- 44 ετών.  Ιδιωτικός Υπάλληλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου