ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ελασσόνα



«Τολμήστε και Ψηφίστε την Ελπίδα!
ΝΑΙ! Σας λέμε ότι υπάρχει ελπίδα, είναι εδώ!
Στη Λαϊκή Συσπείρωση!
Στο ΚΚΕ!»


Με κλίμα μαχητικότητας και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, 25 Μάη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση των Οργανώσεων Ελασσόνας του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Δεκάδες αγωνιστές της ζωής, εργαζόμενοι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αγρότες- κτηνοτρόφοι, επαγγελματίες, συνταξιούχοι, γυναίκες, νέοι από την πόλη και τα χωριά της περιοχής, έδωσαν δυναμικό «παρών» στη μεγάλη συγκέντρωση που άνοιξε ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Δημήτρης Αβρανάς.
«Από εδώ σήμερα, από την πόλη της Ελασσόνας, μέρα συμπλήρωσης 100 χρόνων από την γενοκτονία των ποντίων για τους οποίους το ΚΚΕ υπήρξε το πραγματικό αποκούμπι απ’ τα πρώτα χρόνια της προσφυγιάς και τους οποίους τιμάμε για τη μεγάλη προσφορά τους στους αγώνες του Λαού -και ειδικά εδώ στην περιοχή μας-, στέλνουμε το μήνυμα ότι υπάρχει ελπίδα, ότι μπορεί ο λαός να κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα μπρος. Μπορούμε να περάσουμε στην αντεπίθεση, να βάλουμε μπροστά τις μεγάλες σύγχρονες ανάγκες μας και να αγωνιστούμε για να ανεβάσουμε το επίπεδο της ζωής και της καθημερινότητάς μας», ήταν τα πρώτα λόγια του υποψήφιου δημάρχου.
Ο οποίος συνέχισε, μέσα σε χειροκροτήματα «Στα καλέσματα της υποταγής και της μοιρολατρίας απαντάμε ότι δεν συμβιβαζόμαστε με τα λίγα, με τα ψίχουλα και τη μιζέρια. Μπορούμε στο Δήμο Ελασσόνας να κάνουμε την πραγματική διαφορά. Να στηρίξουμε, να ενισχύσουμε τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο της Ελασσόνας και στις Κοινότητες, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, να ισχυροποιήσουμε το ΚΚΕ παντού!».
Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση ενώ η συγκέντρωση έκλεισε με την κεντρική ομιλία από τη Θεανώ Καπέτη, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου